Η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Εργαζομένων Πολεμικής Αεροπορίας ΕΝΕΡΓΑ/ΠΑ

ΕΝΕΡΓΑ/ΠΑ

Ταυτότητα

 

 

Το Σωματείο ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΕΝΕΡΓΑ ΠΑ), δημιουργήθηκε το 2009 από την ενοποίηση του σωματείου «Ένωση Δημοσίων Πολιτικών Υπαλλήλων Πολεμικής Αεροπορίας Υ.Ε.Θ.Α (ΕΔΠΥΠΑ)» και του «Σωματείου Εργαζομένων Πολεμικής Αεροπορίας Ν. Αττικής (ΣΕΠΑΑ)».

Τα δύο ενοποιημένα σωματεία ήταν από τα παλαιότερα και ισχυρότερα στο συνδικαλιστικό χώρο της ΠΑ. Η ΕΔΠΥΠΑ ιδρύθηκε το 1976 και το ΣΕΠΑΑ το 1986. Η ενοποίηση τους αποτέλεσε την απάντηση στην πολυδιάσπαση της συνδικαλιστικής δράσης στη ΠΑ και της ανάγκης για ενωμένο,  δυνατό, μαζικό, αυτόνομο συνδικαλιστικό κίνημα στο ΥΕΘΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑ αποτελεί το μαζικότερο σωματείο των πολιτικών υπαλλήλων στη Πολεμική Αεροπορία και μέλη του μπορούν να είναι όλοι οι συνάδελφοι που εργάζονται στη ΠΑ ανεξάρτητα από σχέση εργασίας, κλάδο ή ειδικότητα.

Σε δευτεροβάθμιο επίπεδο ανήκει στη δύναμη της ΠΟΕ/ΥΕΘΑ και τριτοβάθμια στην ΑΔΕΔΥ.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 17 Μάιος 2011 09:17)

 
Ενημερωτικά Σημείωματα

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Τα Υπηρεσιακά Συμβούλια πρέπει να λειτουργούν με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο. Στα πλαίσια αυτής της λειτουργίας δεσμευτήκαμε ότι θα ενημερώνουμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους για το τι συζητείται και τι αποφασίζεται στα Υ.Σ κατά τα πρότυπα της ενημέρωσης των αιρετών στο αντίστοιχο συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

Περισσότερα...
 

Αθήνα, 6/5/2015

 

Ενημερωτικό Σημείωμα

Συνεδρίαση Υπηρεσιακού Συμβουλίου 7-5-2015

Περισσότερα...
 

Αθήνα, 10/5/2015

 

Ενημερωτικό Σημείωμα

Συνεδρίαση Υπηρεσιακού Συμβουλίου 13-5-2015

Περισσότερα...
 

Αθήνα, 8/5/2015

Ενημερωτικό Σημείωμα

Συνεδρίαση Υπηρεσιακού Συμβουλίου 7-5-2015

Περισσότερα...